Bevadul a szende színésznő!

Nem éppen anyukás: Gwyneth Paltrow talpig szexi feketében!

Sokáig hihettük azt Gwyneth Paltrow-ról, hogy a szende külsejű színésznő a gyermekvállalás után még annyit sem mutat majd magából, mint előtte. Szerencsére, tévedtünk.

Gwyneth Paltrow szexis és kihívó! képgaléria

2008.05.19 15:45ma.hu

A kétgyermekes Gwyneth nemrég már bebizonyította, hogy vadítóbb is tud ő lenni: pár hónapja formás hátsóját alig takaró, rövid szoknyában jelent meg egy rendzevényen...

Most hasonlóan, rá kevésbé jellemző módon állt modellt egy merész fotósorozathoz! A színésznő észbontó, testhez simuló szerelésben, talpig feketében, kacér sminkkel pózol, külsejét látva leginkább egy vadító szexistennő jutna eszünkbe...

Gwyneth egyébként legújabb filmje, az Iron Man népszerűsítése okán is vállalta a fotózást, és talán, hogy megmutassa: újra tökéletes a teste. A szép színésznő ugyanis keményen megküzdött azért, hogy alakja a régi legyen.

Az American's V című magazinnak nyilatkozva Paltrow nemrég elpanaszolta, hogy második gyermeke, Moses születése után, akit 2006-ban hozott a világra, bizony meg kellett barátkoznia a látvánnyal: a teste némileg deformálódott, túlsúlyát nehezen adta le, egyedül a nagyobb melleknek örült...

Elárulta, hogy mindent csak mostanra sikerült helyrehoznia magán - most meg is mutatja, milyen büszke rá...

A csinos Gwyneth egyébként a Coldplay együttes frontemberének, Chris Martin-nak a felesége. Két gyermekük született, egy kislány, Apple és egy kisfiú, Moses.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.