Hosszú gumicsizma, semmi festék...

Képek: Látta már Gwyneth Paltrow-t smink nélkül?

Hm - Kissé meghökkentő látvány a csinos színésznő, aki bár vastag arcfesték nélkül is szemrevaló látvány, valljuk be, furcsán fest.

Gwyneth Paltrow smink nélkül jobban érzi magát? képgaléria

2008.09.16 11:10ma.hu

Úgy tűnik, mostanság természetes bájával szeretne hódítani Gwyneth Paltrow.

A szőke színésznő nemrég smink nélkül és a lazán a feje tetejére tűzött konttyal jelent meg egy jótékonysági rendevényen, de sem frizuráját, sem egész megjelenését illetően nem állt a helyzet magaslatán...

Legutóbb így festett Paltrow egy rendezvényen - Fotó: The Sun

Ám úgy látszik, a kritikák cseppet sem hatották meg a sztárt. Az utcára mindenesetre továbbra is különösebb arckikészítés nélkül megy ki.

Ezúttal akkor kapták lencsevégre, amikor kisfiát, a 2 éves Moses-t sétáltatta Londonban a hét elején.

Nemcsak smink nélküli arca, de öltözete is némi meghökkenést keltett, különösen a hosszú, gumicsizmára emlékeztető lábbeli.

Hogy a 35 éves színésznő és férje, Chris Martin kapcsolata mennyire állt helyre, jó kérdés, ám az tény, hogy Gwyneth mostanság egyre többször nőismerőseivel tölti szabadidejét.

A múlt héten nagy barátnője, Madonna Sticky&Sweet turnéjának londoni állomásán pörgött, ahová Kate Hudson társaságában érkezett.

De jelen volt a közönség soraiban Nicole Kidman, Naomi Campbell, Fergie, Penelope Cruz és a popdíva lehetséges utódjának tartott fiatal énekesnő, Katy Perry is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.