Egy igazi hollywoodi sztárral tornázhatunk!

Gwyneth Paltrow fitnesz DVD-je

Nem arról van szó, hogy a színésznő hátat fordítana a filmes szakmának. Sőt, a filmnek, pontosabban egy DVD-nek köszönhetően juthat el a te otthonodba is, hogy segítsen szuper alakot varázsolni rajongóinak!

2008.09.25 15:00ma.hu
Gwyneth és Madonna együtt futnak!

A lemez megjelenéséről még nincs pontos információ, ám egy biztos: nem méregdrága berendezésekkel végezhető gyakorlatok lesznek a DVD-n, hanem egyszerű, otthon is könnyen elvégezhető és megtanulható feladatok. 

Gwyneth már nagyon lelkes, hogy rajongóival is megoszthassa azokat a gyakorlatokat, melyek segítségével két gyerek után, 35 évesen is ilyen szuper az alakja. 

A színésznő fitnesz DVD-jén a pilates és jóga gyakorlatok kapják majd a legnagyobb szerepet, melyek közül többet Madonna is nap mint nap használ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.