A sztár megtalálta a helyét!

Képek- Kivel boldog önfeledten Gwyneth Paltrow?

Gwyneth Paltrow a 36 éves színésznő mostanában kisfia, Moses társaságában érzi magát a legjobban! A sztár és kisfia a legnagyobb harmóniában töltik mindennapjaikat!

Gwyneth Paltrow és Moses tündéri képei! képgaléria

2008.11.14 19:00ma.hu
Kisfiával, boldogan!

A sztár annyira élvezi a családjával való együttlétet, hogy mindne nap ő főz nekik, és ő megy a gyerekekért óvodába. 

- „Én főzök otthon minden ételt. Nagyon szeretek főzni. Kenyeret, pizzát, ezeket szoktam, és mindannyian imádjuk őket. Van a kertben egy fatüzeléses kemencénk. Most, hogy jó az idő Londonban, rendszeresen használom. Bármit el tudsz benne készíteni. Csodálatos" - nyilatkozta a színésznő korábban a People magazinnak. 

A színésznő nemrég elindította saját életmód oldalát is. A Goopon Paltrow leírja a receptjeit, tanácsokat ad, beszámol utazásairól. A színésznő mostanában legtöbb nyilatkozatában megpróbálja megvédeni a botrányos válásától szenvedő Madonnát. 

- „Tudják, jó barátom, és ahogy tudom, támogatom" - nyilatkozta Gwyneth. 

A színésznő elmondta már több alkalommal, hogy sokat beszél telefonon Madonnával, megpróbálja támogatni. 

Madonna és Paltrow jó barátnők, Madonna egyszer még a színésznő molekuláit is átrendezte. A válás bejelentése előtt Paltrow volt az, aki igyekezett lebeszélni Madonnát az egészről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.