A sztár a fehérneműjét vette fel kívülre?

Mi ez a ruha? Gwyneth Paltrow tévedése!

Gwyneth Paltrow sem tökéletes! A minap egy hatalmas hibát követett el, ami az öltözködést illeti! Rendkívül furcsa ruhában és még annál is furcsább cipőben jelent meg!

Nézze meg! A színésznő így festett a premieren! képgaléria

2008.11.05 19:30ma.hu
Csipkés fehérneműnek tűnik...de nem az!

A 36 éves színésznő a „hibát” a Two Lovers című film premierjén viselte, Párizsban. A fekete-fehér ruha mellé egy elég öreges cipőt választott, ami nem volt előnyös a szép színésznő számára. 

A ruha olyan felsőrésszel rendelkezett, ami egy intim fehérneműre utalt, mintha kívülről vette volna fel alsóneműjét a sztár!

Nem túl jó választás! Furcsa ruha, öreges cipővel!

Gwyneth külseje az elmúlt időkben nagy változáson ment keresztül, hiszen megszabadult szép, hosszú hajkoronájától nemrég édesapja halála miatt.
 
Amikor apám meghalt, még nem vágattam le a hajam, mert nem akartam. Talán azért döntöttem így, mert apa még így látott” – nyilatkozta a színésznő a Daily Mail című brit napilapnak. 

Majd egy napon, amikor épp egy forgatáson voltam, hirtelen kimondtam: „le kell vágatnom a hajam. Úgy érzem, ez csaknem olyan volt, mint a gyászfolyamat egy része. Valamit el kellett engednem” – árulta el a színésznő. 

A sztár férjével két gyermeket nevel, a négy éves Apple-t és a két esztendős Mosest.

Gwynethről nemrég kiderült, hogy használt ruháit el fogja árverezni, és a ruhákért kapott bevételt rászoruló gyereknek adja majd. A színésznő kipakolta szekrényét és nagyszabású vásárt rendez majd november hetedike és kilencedike között Londonban. 

A bevételt pedig egy hátrányos helyzetű (például hajléktalan, vagy árva) gyerekeket segítő alapítványnak, a KIDS Companynak adja.

Ezt a ruhát nem biztos, hogy bárki is meg fogja venni tőle!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.