Chris Martin, a konyha réme!

Ha Gwyneth férje főzni kezd, tűzoltóság lesz a vége!

A Coldplay frontembere, Chris Martin vonakodik a családjára főzni, ugyanis két utolsó próbálkozása katasztrófába torkollott.

A színésznő és kisfia! Teljes a boldogság! képgaléria

2008.12.01 15:15ma.hu
Chris és Gwyneth kitartanak egymás mellett!

A rocker - akinek két gyermeke van Gwyneth Paltrowtól: a négyéves Apple és a kétéves Moses - elismeri, hogy szakácsi teljesítménye messze van a tökéletestől, hiszen két legutóbbi próbálkozásakor tűzoltók lepték el házukat.
 
- „Tavaly le akartam nyűgözni a családot, halat és babot akartam készíteni vacsorára, de elfelejtettem bekapcsolni a szagelszívó berendezést. A tűzjelzőnk be van kapcsolva a tűzoltóságra, és arra eszméltem, hogy a brigád már ott is van a ház előtt. Szerencsére nem volt tűz, így a fiúk dolgavégezetlenül távoztak. 

Rá két hónapra, előadtam ugyanezt a mutatványt. Amikor a tűzoltók megjelentek a ház előtt és felkészültek az oltásra, egyszercsak megláttak engem és annyit kérdeztek: már megint nekiálltál főzni?”
- mesélte a sikercsapat frontembere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.