Paltrow-nak élőben tettek szexajánlatot!

Beszóltak Gwyneth-nek: "Megkérem a nejem, hogy megba...hassalak"

Megdöbbentő párbeszéd zajlott le a BBC csatornán a csinos színésznő és a műsorvezető között - Gwyneth Paltrow szexuális élete került terítékre.

Gwyneth Paltrow pikáns filmjelenete: pucér keblét simogatta képgaléria

2009.02.04 14:30ma.hu

Nem tudni, mi történt a BBC 1-es csatornájának műsorvezetőjével, hogy ennyire vulgárisan fogalmazott...

Jonathan Ross alaposan elterelte a szőke színésznővel való beszélgetést kényes irányba, amikor Gwyneth Paltrow a show-jában vendégeskedett.

A meghökkent nézők csak kapkodhatták a fejüket, hiszen az imént még a sztár gyermekei felől érdeklődött a riporter. Hirtelen azonban feltette a kérdést, van-e tervben mostanában Gwyneth-nél egy jó kis szerelmeskedés!

Jonathan Ross megsértette a színésznőt!

Gwyneth Paltrow nem jött zavarba, visszakérdezett, vajon önmagára gondol-e a műsorvezető.

A férfi sem fogta vissza magát, közölte, hogy természetesen igen, s felajánlotta, felhívja a nejét is. "Engedélyt kérek, hogy megdughassalak" - tette hozzá szemrebbenés nélkül.

Mielőtt azonban a színésznő nem kapott volna levegőt a döbbenettől, a riporter lazán megjegyezte, hogy csak viccelt... Lehetséges, hogy nem mindegyik díva viselte volna ilyen jól az ugratást.

Gwyneth Paltrow nem heves természetéről ismert, ám a show-t követően szárnyra keltek a hírek, hogy a színésznő és családja teljesen felháborodott a riporter viselkedésén.

Sértőnek és visszataszítónak nevezték a "viccet", így könnyen lehet, hogy Jonathan Ross még súlyos pénzt fizethet a goromba tréfáért...

Paltrow egyébként a Coldplay együttes frontemberéhez, Chris Martin-hoz ment férjhez és két tündéri gyermekük született. A kislány, Apple négy-, a kisfiú, Moses pedig most kétéves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.