A színésznő nem egy bugyuta szőke!

Gwyneth Paltrow elárulta féltve őrzött titkát!

Gwyneth Paltrow igazi intellektuális szépség és róla senkinek sem egy buta, szőke lány jut eszébe. Nemrég be is bizonyította, hogy a repertoárja nem csupán kenceficékből áll: a színésznő az egyik internetes oldalon tárta nyilvánosság elé olvasási szokásait.

Gwyneth Paltrow igazi intellektuális szépség! képgaléria

2009.01.27 17:00rtlbulvar.hu
Szeret olvasni a hideg napokon!

- " Januárban mindig olyan elhagyatottnak érzem magam. Túl rövidek a nappalok, és az ég is folyton szürke. A legjobb módszer a menekülésre az, ha leülök a meleg szobában a tűz mellé, és előveszek egy jó kis regényt." - olvasható a sztár internetes bejegyzésében. 

Gwyneth három könyvet ajánl a honlap látogatóinak, de a listát barátnői - köztük Madonna - kedvenceivel is kiegészítette. 

Ez alapján a kétgyermekes színésznő legkedvesebb olvasmányai közé tartozik Charlotte Bronte-tól a Jane Eyre, Dosztojevszkijtől a Bűn és bűnhődés, illetve Paul Bowles-tól az Oltalmazó ég. 

Ez utóbbit ráadásul kollégája, Ethan Hawke ajánlotta neki évekkel ezelőtt. 

- " A Szép remények forgatásán kicsit sokkolva éreztem magam, mert hirtelen nagyon sok minden történt az életemben. Nem tudtam mit kezdeni a rengeteg változással, Ethan pedig észrevette, hogy szükségem van némi útmutatásra. Kiválogatta nekem a kedvenc könyveit, köztük az Oltalmazó eget is, ami azonnal a kedvenc regényeim közé emelkedett ."- írtja Gwyneth. 

Barátnője kérésére Madonna is elárulta három legkedvesebb könyvének címét, bár indoklást sajnos nem fűzött hozzájuk. Az anyagias lány imádja Gregory David Robertstől a Shantaramot, Audrey Niffeneggertől Az időutazó feleségét, illetve Mario Vargas Llosa A rossz kislány csínytevései című művét. Vajon miért nem lepődünk meg utóbbin?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.