Mit csinált a Coldplay énekese Natalie-val?

Képek - Juj! Ismert sztárral csalja a férje Gwyneth Paltrow-t?!

Találgatásokra adott okot a minap a gyönyörű színésznő férje! - A lesifotósok ugyanis egy idegen hölgyet láttak kijönni Chris Martin házából este, ráadásul Gwyneth Paltrow nem volt otthon.

Képekben Gwyneth Paltrow, Chris Martin és csemetéik képgaléria

2009.03.13 10:05ma.hu

Talán egy alapos lebukásról van szó? Nem más, mint a csinos énekesnő, Natalie Imbruglia jött ki a minap este a Coldplay énekesének otthonából, egy londoni lakásból.

A minap a paparazzók voltak szemtanúi, amint a feketébe öltözött énekesnő megjelent Chris Martin ajtaja előtt. Már csak emiatt is meglapulva kivárták, mi fog történni.

Martin és Imbruglia duettre készülnek

Jó pár óra elteltével, már sötétben távozott a hölgyemény ábrándos arccal, ekkor vált felismerhetővé, kiről is van szó. A találka idején Martin neje, Gwyneth Paltrow nem volt otthon, sőt éppen távolabb forgatott.

Úgy hírlik egyébként, hogy Natalie és Chris közös duettre készül - remélhetőleg, csak munkaügyben töltötték együtt az estét...

Az eset már csak azért is különös, mert nemrég még olyan információk láttak napvilágot, hogy Natalie Imbruglia Harry herceggel mulatott igen jól egy közös partin, és a fiatalok közt alakul valami. Igaz, azóta Harry-t ismét újabb lánnyal hozták hírbe...

Mostanság egyébként a Martin-Paltrow házaspár sem tölt együtt túl sok időt. Általában elkerülik egymást: ha Gwyneth dolgozik, Chris van otthon, és ha a Coldplay frontembere zenekarával van távol, a színésznő csücsül a lakásukban.

Nem egyszerű helyzet. Ráadásul a páros két gyermeket nevel együtt, egy kislányuk van, Apple és egy kisfiuk, Moses.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.