Mellbedobással győzött a szexi színésznő...

Scarlett Johansson nem a melleivel akar érvényesülni!

A világhírű hölgyek nagy részét nem zavarja, ha a pasik dekoltázsuk iránt is figyelmet fordítanak. Scarlett Johanssont azonban hiába választották meg a legszebb keblek tulajdonosának, a színésznő nem igazán örül az elismerésnek.

A gyönyörű Scarlett a kifutón! képgaléria

2009.05.08 16:25ma.hu

Bár a színésznő teljesen elégedett mellivel, Scarlett mégsem szeretne nagy mellű csinibabává válni. 

Mint arról már korábban írtunk, Scarlett Johansson egy televíziós showműsor szavazásán Salma Hayeket, Halle Berry-t, Jessica Simpsont és Jennifer Love Hewitt-ot előzte meg szépséges dekoltázsával.- írja a Kiskegyed.

Az Access Hollywood-show tavalyi toplistáján a természetes dekoltázzsal büszkélkedő Scarlett még csak a harmadik volt, de két legutóbbi filmje alaposan megdobta a szavazatainak számát. 

- " Sokkal jobban örülnék neki, ha a színészi teljesítményemmel nyertem volna."– jegyezte meg a sztár. 

– " Tudom, hogy ebben a szakmában mennyit jelent a szépség, de elegem van abból, hogy éppen a külsőm miatt nem kapok komoly színészi feladatot, mindig a nagy mellű csinibaba szerepe jut nekem! "

Natalie Portman is megbámulta már a sztár kebleit!

Úgy tűnik azonban, hogy a szakmai elismerésekre még várnia kell, ugyanis most legújabb ambíciói sem érték el a várva várt sikert… sajnos Scarlett rendezői bemutatkozásának lőttek, és ezzel még várnia kell. 

Kiderült, hogy egyelőre hiába tört rendezői babérokra, közel tízperces filmjét kivágták a New York, I Love You című filmből. Ez különben egy romantikus film, amely a Párizs, szeretlek! mintájára különböző New York-i városrészekben mesél el egy-egy szerelmi történetet különböző rendezők jóvoltából. 

Az Entertainment Weekly információja szerint Johansson rövidfilmjét azért felhasználják a film népszerűsítésére, azaz még a New York, I Love You év második felében esedékes bemutatója előtt megnézhetjük majd őket az interneten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.