Vége a szőke korszaknak, itt a barna haj ideje!

Mi történt? Scarlett Johansson rajongóit sokk érte a premieren!

Kisebb sokk érte a jelenlévőket, mikor Scarlett Johansson belibegett a vörös szőnyegre a Nem kellesz eléggé világpremierjén. Eltűnt a színésznő védjegyének számító hullámos, szőke loknijai és egyenesre vasalt barna hajjal jelent meg az eseményen.

Vége a szőke korszaknak! Íme Scarlett Johansson barna hajjal! képgaléria

2009.02.04 10:59mellesleg

Igazi meglepetést okozott a fotósoknak Scarlett Johansson új filmje bemutatóján. A szőke színésznő, akit már többször választottak meg a világ legszexisebb nőjének, barnára festette a haját, így vonult fel a vörös szőnyegen. 

Elbűvölő mosollyal, és vállait szabadon hagyó pánt nélküli, tavaszt idéző virágmintás ruhakölteményben – mintegy bizonyítva, egy igazi hollywoodi díva hidrogénezett tincsek nélkül is díva. 

A kérdésre, hogy miért vált meg már szinte védjegyévé vált szőke fürtjeitől, csak annyit felelt: 

- „ez együtt jár azzal, hogy lány vagyok. Mi nők szeretünk változni, és mindenkit összezavarni”.

A régi és az új Scarlett - Fotó: Egotastic

A Nem kellesz eléggé február 26-án debütál a magyar mozikban, parádés szereposztással.
 
Scarletten kívül például Jennifer Aniston, Ben Affleck, Justin Long, Drew Barrymore és Ginnifer Goodwin tolmácsolásában tekinthetünk bele a párkapcsolatok bonyolult, szövevényes világába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.