Freida Pintót lelkesen ünnepelték!

Sztárdömping a divathéten- Scarlett Johansson is tündökölt!

Több tucat híresség tolongott a milánói divathéten, hogy megcsodálhassák Dolce and Gabbana legújabb remekműveit. New York és London letudva, Milánó még folyamatban, Párizs pedig még csak most következik.

Nézze meg! Mindenki ott volt, aki számít! képgaléria

2009.03.03 16:00rtlbulvar.hu
Eva Longoria is megjelent!

Az előbb említett nagyvárosokról az összes divatőrültnek egyetlen, aranybetűkkel írt szó jut eszébe minden szeptemberben és februárban: Divathét.
 
Ilyenkor mutatják be ugyanis a legmenőbb tervezők a következő szezon legdögösebb, legelegánsabb és legmenőbb ruháit és kiegészítőit. Nem csoda, ha a sztárok is úgy érzik hogy ott a helyük az eseményen. A milánói divathét egyik legcsillogóbb bemutatója kétségtelenül a Dolce and Gabbana tervezőpárosé volt, ahol csak úgy taposták egymást a hírességek. 

Ott volt természetesen Scarlett Johansson, aki maga is reklámozza a divatmárkát. Szexi volt, mint mindig, Hollywood legújabb csillagát, Freida Pintót pedig úgy üdvözölte, mint gyerekkori jóbarátját. Nem hiányozhattak a bemutatóról az egykori topmodellek sem, így Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Eva Mendes is az első sorból pásztázhatta a kifutón vonuló ifjabb generációt. 

Ott volt a Vogue magazin fejedelemasszonya, Anna Wintour is, akiről Az ördög Pradát visel című film gonosz főnöknőjét mintázták. Persze ízléstelenségből sem volt hiány: Peaches Geldof inkább tűnt buliba igyekvő csitrinek, mint előkelő hírességnek, akinek helye van az egyik legelegánsabb divateseményen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.