A Nem kellesz eléggé már a mozikban!

Videóval! Jennifer Aniston és Scarlett Johansson is küzd a szerelemért!

A Nem kellesz eléggé egy vérbeli romantikus komédia, melyben mindenki felismerheti kicsit önmagát! Olyan kérdéseket vet fel, melyeken mindannyian elgondolkodtunk már!

2009.03.02 16:30ma.hu

A filmben csupa ismert sztár szerepel, akik mind a szerelmet és a boldogságot keresik! Olyan nevek tűnnek fel, mint Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Drew Barrymore, Scarlett Johansson és Ben Affleck!

Hisz sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem hív vissza? Miért tagadtatja le magát? Miért tűnt úgy, hogy akar, és most miért nem akar? 

A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak: az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora. Ez a film végre megmutatja, hányféleképpen nem értjük egymást. Tanulni sokat lehet belőle – okosnak lenni meg úgysem sikerül.

Főszereplők: 

Jennifer Aniston 
Jennifer Connelly 
Scarlett Johansson 
Drew Barrymore 
Ben Affleck 
Ginnifer Goodwin 

Nem kellesz eléggé (He´s Just Not That Into You) 
Rendező: Ken Kwapis
Premier: 2009. február 26.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.