Nem vagyok Marilyn Monroe!

Kísértetiesen hasonlít, de Scarlett Johansson kikéri magának!

Scarlett Johanssonról néhány hete olyan fotósorozat készült, amin kísértetiesen hasonlít a csodaszép Marilyn Monroe-ra, de a színésznő mégis kikéri magának, hogy a legendához hasonlítsák!

Scarlett Johanssonról számtalan gyönyörű fotó készült már! képgaléria

2009.02.11 15:30mellesleg

Scarlett Johansson a Dolce & Gabbana kozmetikumainak arcaként csábító pózban, platinaszőkén, vérvörös ajkakkal, selyem lepedők közt ösztönöz vásárlásra. 

A fotókon a szépséges sztár kísértetiesen hasonlít a tragikus sorsú Marilynre. Ám Scarlett határozottan állítja, esze ágában se volt bármi Monroe-sat csempészni a felvételbe.
 
- „Egyetlen meghatározott képet se akartunk újra alkotni. Csupán az ikonikus szőkeség képe lebegett a szemünk előtt, és az embereknek erről természetesen Marilyn Monroe jut az eszükbe.”

Tényleg annyira hasonlít?

A saját bevallása szerint Scarlett imádja Marilynt, és nem csak gyönyörűnek, de színészi mivoltában alulértékeltnek is tartja. 

Ami pedig az összehasonlítgatásokat illeti, nos, Johansson úgy véli, a köztük lévő hasonlóság ott talán ki is merül, hogy mind a ketten szőkék, a kellő helyeken gömbölydedek és élvezik nőiességüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.