Woody Allen is felfigyelt a szép színésznőre!

Scarlett Johansson uncsi- Freida Pintó után kapkodnak a rendezők!

A legfrissebb hírek szerint az oscar-díjakkal elhalmozott Gettó milliomos sztárja Freida Pintó szerepelni fog Woody Allen következő filmjében!

Íme Woody Allen új múzsája! képgaléria

2009.02.24 20:15ma.hu

Ugyanis a modellből lett indiai színésznőre, a Gettó millimos című, a napokban nyolc Oscar-díjjal jutalmazott Danny Boyle-film főszereplőnőjére Woody Allen is felfigyelt. 

A bemutatkozó filmjére záporozó Oscar-eső mellett így a 24 éves szépség annak is örülhet, hogy szerepet kapott az amerikai filmes következő filmjében. 

A díjesőben részesült filmben nyújtott alakítással, ami élete első filmszerepe volt Freida Pinto Woody Allen kitüntető figyelmét is kivívta.
 
Allen korábban olyan fiatal hollywoodi színésznőket részesített előnyben, mint Scarlett Johansson, akivel három filmet is forgatott, most azonban próbát tesz a kezdő indiai tehetséggel is. 

- "Igen, júliusban kezdünk. Szóval köszönet neked, Danny Boyle, hogy segítettél nekem elindulni ezen a pályán" - mondta Freida Pinto a Today című amerikai reggeli hírműsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.