Freida Pinto férjhez ment, de el is feledte...

Képek - Botrány! A Gettómilliomos sztárja rejtegeti a férjét?!

Az Oscar-díjas filmmel ismerhettük meg a csinos indiai Freida Pinto nevét, aki azonban úgy tűnik, máris egy botránnyal néz a világhírnév elé...

Gyönyörű és titokzatos - Képekben Freida Pinto képgaléria

2009.02.19 10:30ma.hu

A Gettómilliomos sztárja éppcsak ismert lett Hollywood-ban, egy furcsa pletyka ütötte fel a fejét vele kapcsolatban!

Méghozzá az, hogy a különös szépségű indiai színésznő és modell, Freida Pinto már férjnél van - ezt azonban senki sem tudta!

Állítólag még a rokonok is csak azt hitték, a lány csupán gyűrűt váltott egy Rohan Antao nevű fiatalemberrel 2007 decemberében.

Freida igazi sztár lett - Fotó: celebrity-gossip

Úgy hírlik, a frigy valóban meg is köttetett.

Freida azonban nem sokáig élvezte a feleség szerepét, amint karriert csinált, egyszerűen "elfelejtette" a férjét - adta hírül a Sky.com.

A The Metro című lapnak Freida egy barátja árulta el, hogy a Rohan és a 24 éves színésznő közt dúlt a szerelem, gyerekkoruk óta ismerték egymást.

Azt tervezték, hogy felfedik a titkot, miszerint már összeházasodtak, s erre csak a megfelelő alkalmat várták.

Úgy tűnik, ez mostanáig nem jött el. Freida Pinto szóvivője nem erősítette meg az információt a titkos házasságról, nem kívánta kommentálni a dolgot.

Azt azonban megjegyezte, hogy ha valaki ilyesmit állít, az mutasson is be bizonyítékot, jelen esetben a házassági anyakönyvi kivonatot - számolt be a Sky.com.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.