A fiatal tehetség unalmasnak tartja magát

Julia Roberts unokahúga Oscar-jelölésre hajt

Még csak 17 éves, de már a jövő nagy sztárjaként emlegetik Julia Roberts unokahúgát, Emma Robertset.

Képek a bájos Emma Robertsről! képgaléria

2009.02.14 11:54UIP

A fiatal teremtés, aki Julia bátyjának, Eric Robertsnek a lánya, arra vágyik, hogy jelöljék Oscarra, de megnyerni már nem akarja, mert akkor el kellene mondani a „köszönöm édesanyámnak” kezdetű mondókát, ezt pedig nagy hülyeségnek tartja.

Egyébként olyan álmai vannak, mint egy normális kamaszlánynak: szeretne egyetemre menni, örülne, ha lenne egy klassz pasija, Párizsba akar látogatni, és szeretne végre jogosítványt kapni, legutóbb ugyanis megbukott a vizsgán. Hobbija az olvasás, és nem vágyik a magazinok címlapjára. Ciki, de tök normális vagyok, sőt unalmas - magyarázza Emma. Ez főleg azért van, mert az összes menő balhé már foglalt. Emiatt nem karambolozom részegen, nem vagyok bulimiás és nem esem teherbe tizenévesen. Ha nem dolgozom, a haverjaimmal lógok, ennyi az egész.

Emma legutóbb annak örült legjobban, hogy új filmje, a Kutyaszálló pont a 8 éves kishúga születésnapján jelent meg a mozikban, és ettől ő teljesen odáig volt. A Kutyaszálló kedves családi film egy csapat kamaszról, akik kóbor kutyákat istápolnak egy üres házban, amiből nagy kalamajka kerekedik. (Hotel for Dogs - hazai bemutató: 2009. február 26.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.