A temperamentumos színésznő reklámarc lett!

Erotikus képek! Scarlett Johansson lábujjai között tartja a poharat!

A legendás Moët & Chandon az első pezsgő, akinek a nagykövete egy hollywoodi híresség lesz. Scarlett így a világ egyik legkedveltebb pezsgőjének kölcsönzi az arcát, a kampányhoz pedig erotikus fotók készültek! Most megmutatjuk!

A Moët & Chandon képein a gyönyörű Scarlett! képgaléria

2009.04.06 14:30rtlbulvar.hu
A szőke fotók ellenére a sztár most így néz ki!

– " Ahogyan Moët, úgy a mozi is lebilincselő történeteket mesél el, és igazi érzelmeket közvetít a világ felé. Megtiszteltetés számomra, hogy engem választottak reklámarcuknak, és ezzel a márka első hírességeként vonulok be a történelembe." – mondta a színésznő.
 
Az aktuális reklámfotók Mert Alas és Marcus Piggot munkái. A végeredmény azonban ennél rondábbra nem is sikerülhetett volna, hiszen a színésznő mostani vörös haja ellenére szőkén szerepel a képeken. 

Ez tehát egy újabb fejezet a végeláthatatlan Power of Photoshop- szériából. 

A Moët & Chandon rendezvényén a színésznő már vörös hajjal jelent meg és büszkén mutogatta új hajszínét. Arról nem szólnak a hírek, hogy férjének Ryan Reynolds-nak mennyire tetszik felesége új hajkoronája. 

A sztárpár 2008 őszén egy romantikus, titkos esküvőn házasodott össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.