Lefaragják a színésznő szexis domborulatait!

Scarlett Johansson csak fogy és fogy...

Nemrégiben barnára változtatta szőke tincseit, és most már homokóra alakjának is búcsút inthetünk. Scarlett Johansson kőkemény fogyókúrába kezdett, és úgy tudjuk már több mint 6 kilót fogyott.

Nekünk így is tetszik...erotikus képeken a még gömbölyded Scarlett! képgaléria

2009.04.09 19:30mellesleg
Íme a soványabb Scarlett...

Edzője pedig nem más, mint az a Tracy Anderson, akinek többek közt Madonna és Gwyneth Paltrow is köszönetet mondhat a vonalaiért. Szerencsére Scarlettet nem a nullás méret őrület kerítette hatalmába. 

A Vasember 2 – melyben Gwyneth is játszik – kedvéért vágott bele a fogyókúrába, és már több mint hat kilót leadott, hogy az általa alakított Fekete Özvegy a lehető legjobb formában legyen.
 
A Vasember 2-t 2010-ben mutatják be a mozikban.

Pályája során ugyan forgatott már akciódús jeleneteket, de egy egész produkción keresztül kemény csajnak lenni, nos ez szerinte egészen más tészta. 

- „Megtanítottak bánni a fegyverekkel. Már mindenfélével lőttem, 9mm-es félautomatákkal, géppisztolyokkal, vadászpuskákkal. Ugrottam már le 60 láb magas épületről. A suttogó kedvéért megtanultam lovagolni. Ám még sose csináltam teljes egészében akció filmet.” – osztotta meg aggodalmait Scarlett a nagyvilággal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.