Már sokadszor fakad ki azért, mert beskatulyázzák!

Megan Fox nem szívesen bújna Scarlett bőrébe!

A Transformers: A bukottak bosszúja sztárja nem tud mit kezdeni azzal, hogy szexszimbólumnak tartják. Megan Foxot már az összes férfimagazin beszavazta a világ száz legszexibb nője közé, aminek egyrészt örül, másrészt bosszankodik miatta.

Bizony igaz...általában Scarlett mellei vannak a központban! képgaléria

2009.05.13 19:00rtlbulvar.hu

– " Nincs semmi bajom Scarlett Johanssonnal, de nem akarok olyan lenni, mint ő." – magyarázza a színésznő. 

– " Szegény szenved attól, hogy a külseje alapján ítélik meg, és emiatt minden este valamelyik beszélgetős műsorban vendégeskedik, és francia kifejezéseket használ, hogy bebizonyítsa, a fejében is van valami, nem csak a dekoltázsában. "

Scarlett nem csak szexi okos is!

Az ifjú színésznő hozzátette, hogy nem szeretné folyton bizonygatni, hogy nem buta csak azért, mert szép, mégis ezt teszi, és ez bosszantja őt. 

Transformers: Revenge of the Fallen
Hazai bemutató: 2009. június 24.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.