Majdnem elájult a szűk fűzőben a sztár!

Izgató képek! Megan Fox-ot elszorították!

Megan Fox ismét megmutatta tökéletes alakját, ugyanis legújabb filmjének, a Jonah Hex-nek forgatásán fotózták le egy irtó szűk fűzőben...csoda hogy kapott egyáltalán levegőt!

Szűk fűzőben szorult karcsúra a sztár! képgaléria

2009.04.28 19:11ma.hu

A forgatás egy része Louisiana-ban zajlik, itt kapták lencsevégre a szexis színésznőt, aki egy nem mindennapi szerepben lesz látható…nem mindennapi öltözetben. 

A képeken Megan dereka szinte elképzelhetetlenül karcsú, a rendező is attól félt, hogy esetleg elájul a ruhadarab hatására, amibe teljesen elszorították! 

A 22 éves sztár a filmben egy Leila nevűlányt játszik Josh Brolin oldalán.

Fox különben Brolin szerelmét játsza magát, mellesleg a fegyverrel is jól fog bánni. A Jonah Hex egy képregényfilm, melynek főszereplője Josh és Megan mellett, John Malkovich és Michael Shannon.

A forgatókönyvet Ark Neveldine és Brian Taylor írták, a rendezést is elvállták, később mégis távoztak a produkcióból. 

Brolin egy fejvadászt fog alakítani, akinek fel kell kutatnia egy voodooban jártas jóember, aki zombi katonákkal segítené a délieket a polgárháborúban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.