Halle Berry labdába sem rúghatott!

Dögös képek- Megan Fox a földkerekség legszexibb istennője!

Halle Berry, Milla Jovovich és Natalie Portman labdába sem rúghatott a 22 éves szépség mellett az MSN mozirajongóinak szavazásán, ahol Megan az összes szavazat egyharmadát zsebelte be.

Forró képek a legszexibb nőről- Megan Foxról! képgaléria

2009.02.19 18:10rtlbulvar.hu

Újabb díj, és megint ugyanaz a győztes, mint az elmúlt hónapok szavazásainak legtöbbjén. Megan Fox most már nem csak a földkerekség legszexibb és legkívánatosabb hölgye, hanem a sci-fi filmek koronázatlan királynője is.
 
A Transformers sztárja kapta ugyanis a legtöbb voksot az MSN mozirajongóitól azon a szavazáson, ahol azt tudakolták, hogy ki minden idők legszexibb sci-fi hősnője. 

Megan a maga 33 százaléknyi szavazatával lett az abszolút győztes, őt pedig Halle Berry követi 26 százalékkal.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Milla Jovovich állhat fel (17 százalék), a negyedik helyen pedig összesen három sztár osztozik: Natalie Portman (Star Wars), Sigourney Weaver (Alien) és Carrie Fisher (alias Leila hercegnő) 8-8 százaléknyi voksot kaptak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.