Melltartóban flangált a sztár!

Vadító fotók: Megan Fox a vizespólót sem hagyja ki!

Nagy izgalommal várhatják a gyönyörű barna szépség rajongói a sztár új filmjét - Megan Fox nemcsak melltartóban flangál majd, de a vizespólós pancsolást sem hagyja ki.

Megan Fox melltartóban és ruhában a medencében! képgaléria

2008.10.01 16:50ma.hu

A magyar fordításban Hogyan veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az embereket? című, Robert B. Wiede rendezte vígjátékban tűnik fel Megan Fox, olyan partnerek társaságában, mint Kirtsen Dunst, Simon Pegg, Jeff Bridges és az X-aktás Gillian Anderson.

Megan imád pózolni

Az angol humor kedvelőinek csemege lehet ez a film - főhőse egy meghasonlott sznob, aki konzervatív laphoz kerül újságíróként, s minden polgápukkasztó dolgot elkövet, ami nem szokás a sztárok csillogó világában...

Megan Fox a főszereplők egyike, aki a férfi rajongók legnagyobb örömére szexi fekete melltartóban mutatkozik egy jelenetben.

Amikor pedig ruhát ölt, a kerti medence vizében láthatjuk viszont: a dögös lila koktélruha pedig nem sokat bíz a fantáziára, különösen, ha teljesen át van ázva...

Valószínűleg nemcsak az angol humor rajongói fogják szeretni ezt a filmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.