A szexis sztár beijedt a házasságtól!

Dögös képek- Megan Fox kidobta vőlegényét!

A megaszexi Megan Foxon mindenki csodálkozott ősszel, amikor is bejelentette, hogy kedvese, Brian Austin Green eljegyezte. Senki sem értette, miért kötelezi el magát ilyen fiatalon, de ő hajthatatlan volt.

Vadító képek! Nem való még neki a házasság! képgaléria

2009.03.02 15:30rtlbulvar.hu
Az egykori pár!

A világ legszexibb híressége beijedt a holtomiglan-holtodiglan eskütől, és még időben lelécelt. 

A jegyesség még addig sem tartott, ameddig a rosszmájúak tippelték: Megan pár napja kiadta szerelme útját végleg. A 2008-ban a világ legszexibb nőjének kikiáltott sztár ezzel egy négyéves kapcsolatnak vetett véget. 

Megant korábban több kollégájával is hírbe hozták már: a Transzformerek forgatásán állítólag Shia LeBeauffel került közelebbi kapcsolatba, de Adam Brodyt és az 59 éves Jeff Bridgest sem hagyta hidegen a szépsége.

Megan, akiről egyébként nem lehet azt mondani, hogy falja a férfiakat és szaftos botrányokkal, sem szerepel a lapokban, az elmúlt időszakban másodszor nyerte el a földkerekség legkívánatosabb hölgye címet.
 
A Transformers sztárja azonban többször is hangoztatta, ő nem tartja magát különlegesnek és szexinek sem nevezné, bár azt elismeri: valamit mond, ha már nemcsak a pasik, de a nők is őt találják a legszebbnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.