A gyönyörű színésznő exével jár össze!

Megan Fox csak a szexre kell expasijának!

A legfrissebb pletykák szerint Megan Fox egy - egy éjszakára visszajár kidobott vőlegényével, Brian Austin Greennel, ám a találkák célja semmi egyéb, mint a szex!

2009.03.10 17:45ma.hu

Bár a páros már el is jegyezte egymást a románc mégis véget ért, de van valami ami nélkül nem nagyon bírják ki, és ez a szex! 

A 2008-ban a világ legszexisebb nőjének választott színésznő állítólag annak ellenére, hogy már nem szereti exét, szexuális kalandjaik nagyon hiányoznak neki.

Ezért éjjelente gyakran bekopogtat Greenhez, kizárólag azért, hogy kielégítse vágyait! 

- "A kapcsolatuk több sebből vérzett. Szinte mindennel problémájuk volt, kivéve az ágyat" - nyilatkozta az amerikai Star magazinnak a pár egyik ismerőse.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.