A szexis sztár nyalogatta a száját...

Vicces képek! Megan Fox kinyújtott nyelvvel sétált az utcán!

Megan Fox a minap Santa Monica-ban sétált, épp igyekezett egyik kedvenc helyére, a Jinky's Cafe-ba...ám valami mégsem volt a megszokott! A sztár ugyanis a nyelvét nyújtogatta miközben sétált...így nagyon vicces képek járják be róla most a világsajtót.

Mit csinál? Megan Fox és az ő nyelve! képgaléria

2009.05.08 19:30ma.hu
Megan és a nyelve...

Megan Fox az elmúlt időszakban szexszimbólumnak lett kikiáltva, és minden lépését figyelik...bár állítólag neki nagyon elege van abból,hogy mindenki csak a szépségével foglalkozik. 

A napokban bejelentette, hogy szakmai fejlődésre és elismertségre vágyik! A Transformers film fiatal sztárja az Empire magazinnak fakadt ki : 

- "Nem lehet az ember napi 24 órában szexszimbólum. Nem tudok profi celeb és csinibaba lenni. Képtelen vagyok rá. Csak dolgozni akarok, jó döntéseket hozni, tanulni és fejlődni színészként. Nem akarok ott lenni minden egyes magazin címlapján. Próbálom ezt elkerülni. Nekem az a feladatom, hogy valami mást mutassak az embereknek."- mondta Megan.

Megan legújabb filmje különben a Jonah Hex címet viseli, és a sztár a filmben egy Leila nevű lányt játszik Josh Brolin oldalán. Fox különben Brolin szerelmét játssza magát, mellesleg a fegyverrel is jól fog bánni. 

A Jonah Hex egy képregényfilm, melynek főszereplője Josh és Megan mellett, John Malkovich és Michael Shannon. A forgatókönyvet Ark Neveldine és Brian Taylor írták, a rendezést is elvállták, később mégis távoztak a produkcióból.
 
Brolin egy fejvadászt fog alakítani, akinek fel kell kutatnia egy voodooban jártas jóember, aki zombi katonákkal segítené a délieket a polgárháborúban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.