Megan Fox megint összejött vőlegényével!

Egyre nehezebb követni! Hogy-hogy újra menyasszony a színésznő?

Egyre nehezebb követni a szexis szépség, Megan Fox szerelmi életét...Mint arról már mi is írtunk nem túl rég már sokadszorra szakított vőlegényével, Brian Austin Greennel...ám most úgy tűnik mégis újra együtt van a szerelmespár!

Friss képek Megan Foxról...kiruccant vásárolni, de dögös volt! képgaléria

2009.04.15 18:40ma.hu

Erre ékes bizonyíték az, hogy Megan Fox ujjára újra felkerült az eljegyzési gyűrű, mellyel Brian kérte meg a kezét…ezek szerint a pár újra együtt van. 

A színésznő ennek ellenére állítja, nem készül férjhez menni, sem most, sem később.

- "Nem készülök férjhez menni. Nem vagyok az a házasodós típus. Tudom, az emberek azt kérdezik, minek jegyzem el magam Briannel, ha nem is akarok hozzámenni. Én egy igen heves személyiség vagyok és imádom a barátomat, ennek ellenére nem tervezek esküvőt" - nyilatkozta a szépség a The Sunnak

Kapcsolatuk szakításuk után sem volt lezárva, hisz a fiatalok összejártak egy-egy éjszakára, ha épp ahhoz volt kedvük. 

A színésznő akkor azt állította, hogy már nem szerelmes a fiúba, viszont a szex nagyon hiányzik neki vele, ezért néha bekopogtat hozzá… 

- "A kapcsolatuk több sebből vérzett. Szinte mindennel problémájuk volt, kivéve az ágyat" - nyilatkozta akkor a pár egyik ismerőse. 

Most azonban úgy tűnik a kapcsolat érzelmi részét is sikerült felfrissíteniük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.