Cruise kevesebbet dolgozik, neje rohangál...

Képek - Tom elvárja Katie Holmes-tól a lóti-futit?

Egy hete sincs, hogy második házassági évfordulóját ülte meg Tom Cruise és Katie Holmes, máris újabb aggasztó hírek érkeznek a páros háza tájáról.

Mindig Katie Holmes ingázik és cipeli a kislányt is? képgaléria

2008.11.24 12:15ma.hu

Úgy tűnik, a színfalak mögött azért mindig akad probléma a Cruise-Holmes családban - Mostanában ritka, hogy együtt sikerült lekapni Tomot, Katie-t és közös lányukat, Suri-t. Ez talán nem véletlen.

A kislánnyal ugyanis a jelek szerint főként a színésznő foglalkozik, miközben rohangál Los Angeles-i lakhelyük és a New York-i Broadway közt, ahol jelenleg is színpadon játszik.

Hol marad Tom Cruise?

Katie Holmes most is az All my sons darab egyik főhőse, míg Tom Cruise per pillanat sokkal kevesebbet dolgozik. A színésznőnek tehát többször kell ingáznia a két város között, ami repülőgéppel sem kis távolság.

A Broadway miatt leginkább New York-ban tölti hétköznapjait. Úgy hírlik, szigorúan beosztott életet élő férjura nemigen veszi a fáradtságot, hogy levegyen neje válláról ezt-azt.

Talán a legokosabb az lenne, ha Cruise ingázna inkább, hiszen jelenleg nem akad annyi bokros teendője...

Talán az sem véletlen, hogy Katie Holmes-ról sok olyan fotó születik, ahol nagyon elcsigázottnak látszik.

Igen furcsa ruházkodása után ugyanis ez az első, amire fel szoktak figyelni a paparazzik...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.