Mintha sokkal öregebb lenne!

Meghökkentő képek: Te jó ég! Hogy fest Katie Holmes?

Egyre inkább emlékeztet egy jóval idősebb, szomorú asszonyra Katie Holmes, mint önmagára - Az egykor kislányos, bájos színésznő nagy napszemüveg mögé bújtja arcát, és nemigen válogat, mit vesz fel...

Meghökkentő: Katie Holmes újabb melléfogásai! képgaléria

2008.09.26 10:15ma.hu

Talán valóban ennyire nem látja Mrs. Cruise, mi állna jól neki? - Katie Holmes hetek óta borzolja a kedélyeket furcsa öltözködésével.

Ruhái még megnyúltabbá teszik és határozottan öregítik a csinos, fiatal színésznőt.

Így festett a régi Katie

Sőt, olykor égbekiáltóan ízléstelen darabokban jelenik meg az utcán - kap is érte hideget-meleget a lapoktól, de úgy tűnik, mindez nem zavarja.

Katie szép, hosszú haját szinte havonta vágatta rövidebbre és rövidebbre, míg végül ez lett az eredmény: fakó, fiús frizura, és mindehhez újabban egy óriási, sötét napszemüveg.

Nem is csoda, ha az utcán lassan kislányát, Surit nézik meg először, hiszen a színésznő egyre kevésbé hasonlít önmagára...

Nem tudni, vajon Tom Cruise-nak - aki a hírek szerint már házasságkötésük után javasolta a stílusváltást ifjú nejének - valóban tetszik a meghökkentő változás?

Ha igazából a bájos, kislányos Katie-be szeretett bele...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.