A színésznő terhes? Takargatja magát

Képek: Katie Holmes hasa nő, a haja rövidül

Furcsa képek jelennek meg mostanság Katie Holmes-ról - A fiatal színésznőnek nemcsak a haja rövidül, de a pocakja is nő?

Katie Holmes újra terhes? - Takargatja a hasát! képgaléria

2008.08.11 11:15ma.hu

Nem túl nőies ruhákban látni mostanában Katie Holmes-t. Tom Cruise felesége jelenleg - egyik nagy álmát valóra váltva - a Broadway-en szerepel, az Édes fiaim című darabban.

Már ez a fotó is elindította a találgatásokat...

Főként a próbára menet vagy onnan jövet látni az utcán, legutóbb pedig családjával kapták lencsevégre.

Mindegyik alkalommal feltűnhetett a fotósnak, hogy Katie bő pólóban mutatkozik, a farmernadrág viszont egyenesen lötyög rajta!

A múltkori fehér felsőt most egy ciklámen követte, de ennek is cseles a szabása: egy domborodó pocakot mindenképp elrejt. Lehetséges, hogy Katie Holmes a színpadi szerep mellett újból anyaszerepre is készül?

Ugyanis amellett, hogy bő pólókban jár, feltűnően takargatja is a hasát: egy táska akad a kezébe, vagy pulóvert is felvesz...

Persze, a hírek szerint férje, Tom sem bánná, ha érkezne a kis Suri testvére - Ugyanakkor Katie csak nemrég tért vissza a filmvásznora és a színpadra az otthoni gyermeknevelés után.

Lehet, hogy máris érkezik a második Cruise-baba?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.