Nem kíváncsiak a színésznőre?

Képek - Katie Holmes siralmasan debütál

Amilyen nagy reményekkel indult a Broadway-re az ifjú színésznő, olyan szomorúan térhet haza - Katie Holmes színpadi debütálása úgy tűnik, nem a legnagyobb siker.

Katie Holmes bizakodó - Érkezik a próbára kollégáival képgaléria

2008.07.08 10:00ma.hu

Tom Cruise csinos felesége pár hónapja jelentette be, hogy valóra szeretné váltani gyerekkori álmát, és a filmvászon után a színpaddal is megpróbálkozik.

Kifejezetten neki szántak egy szerepet Arthur Miller Édes fiaim című darabjában, a rendező elismerően nyilatkozott Katie munkásságáról.

Nagy reményekkel állt a színpadra...Fotó: metro.co.uk

Holmes ezenkívül a Salem-i boszorkányokban és az Ügynök halálában is játszik majd az ősszel.

Egyelőre azonban úgy látszik, nem nagy sikerrel. Legalábbis a jegyeladásokból nem a hatalmas érdeklődés tűnik ki - adta hírül a Metro nevű brit lap.

Valószínű, hogy Mrs. Cruise-on túl a darabok készítői sem ujjongnak örömükben, hiszen borsos árat fizettek, hogy Katie Holmes csillogtassa meg tehetségét a művekben...

Talán csak egyedül a színésznő férje, Tom Cruise nincs elkeseredve a dolgok állásán - hiszen a rossz nyelvek szerint sosem igazán pártolta, hogy neje továbbra is a rivaldafényben csillogjon.

Azt meg végképp nem szeretné, ha sikeresebb lenne nála...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.