Példátlan biztonságot akar a színész!

Rabként őrzi Katie Holmes-t Tom Cruise? - Képek!

Kemény időszak vár Katie Holmes-ra - Róla és férjéről, Tom Cruise-ról eddig is azt rebesgették, hogy a ház ura szabályos börtönben tartja a feleségét, ez azonban mostmár látványos is.

Katie Holmes felnőtt lett - Képekben! képgaléria

2008.03.18 11:00ma.hu

Tom Cruise retteg - olyannyira, hogy hiperszuper biztonsági berendezést akar szereltetni a családi házába. A sármos színész állítólag zaklatástól, sőt, gyermekrablástól tart.

Minden helyiségbe külön kamerát akar tetetni, sőt, az ajtókra számkódos beléptető rendszer kerülne. Olyan szoba is lesz, amelynek a kódját csakis ő tudja majd!...

A legvadabb feltételezések szerint a ház biztonságosabbá tétele azonban nem is annak köszönhető, hogy Cruise fél valamitől. Az is lehet, hogy csak így akar tudomást szerezni a neje, Katie Holmes eddig számára ismeretlen tetteiről...

Tom Cruise kézbentartja a dolgokat...

Ilyen körülmények között ugyanis nyilvánvaló, hogy senki sem tehet egy lépést sem anélkül a házban, hogy ne rögzítenék a mozgását - kivéve talán magát Tom Cruise-t.

Az sem véletlen, hogy egyes szobák kódszámát csak ő fogja ismerni. Úgy tűnik, ő megengedheti magának, hogy magára maradjon egy kicsit...

A hírek mindenesetre egyre aggasztóbbak a Holmes-Cruise házaspárról! Ha a példátlan biztonsági intézkedések megvalósulnak, az állítólag már második gyermekükkel terhes Katie-t szabályos börtönbe zárja a férje. Miközben ő éli világát: múlt héten már sokadszor látták más hölggyel enyelegni.

Sőt, másodszor kapták rajta, hogy csókolózik egy ismeretlen szőke nővel! Ahogyan az sem maradt titokban, hogy pár héttel ezelőtt egy csinos, barna hölgyet ölelgetett a színész, és még pózoltak is a villogó vakuk előtt...

Majd beszálltak együtt egy liftbe, ott pedig ugye már a paparazzik sem tudták követni őket...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.