Újra lebukott a színész!

Ez durva, Tom! - Cruise több lesifotón enyeleg más nőkkel - Képek!

Míg a felesége, Katie Holmes már ki tudja hanyadszor bizonygatja különböző lapokban, hogy mai napig szereti az ő kedves, megbízható urát, úgy tűnik, Tom Cruise minderre igencsak fittyet hány! A sármőrt megint másik nővel kapták lencsevégre...

Tom Cruise egy ismeretlen nővel... képgaléria

2008.03.13 16:00ma.hu
Cruise és a titkozatos hölgy...

Durva - A magát a megbízhatóság mintaképének beállító Tom Cruise-t immár másodszor kapták lencsevégre, amint egy nővel enyeleg - és aki nem a felesége, Katie Holmes!

A negyvennégy évesen is sármos Cruise-ról már korábban is elterjedt, hogy bizony felvitt magával lányokat szórakozás gyanánt egy-egy külföldi elfoglaltsága alkalmával. Nem egyszer kaptak szárnyra a pletykák, hogy más nőkkel is múlatja az időt, ha éppen Katie-től távol forgat.

De míg az efféle híreszteléseket le tudta tagadni a színész, a fényképpel illusztrált állításoknak már aligha mondhat ellent! Pár héttel ezelőtt egy csinos fekete hölggyel kapták lencsevégre, amint sietve beszállnak együtt egy liftbe.

A furcsa az egészben, hogy Cruise még csak nem is igyekezett elbújni a kíváncsi szemek elől. Sőt, egy alkalommal a kamera felé fordult, amikor fotózták. Szemtanúk szerint a csinos barnával nemcsak egymás kezét fogták, de később csók is elcsattant kettejük között...

Katie, Tom és a kis Suri - tényleg boldogok?

De ez nem volt elég. Úgy tűnik, a sztár szereti a változatosságot: a fekete hajú ismeretlen szépség után legutóbb egy szőkeség oldalán kapták le a lesifotósok. Vele egy bokor mögött csókolózott Los Angeles-ben!

A sztár egyedül töltött pár napot a városban, családját otthon hagyta... Sajnos, azt nem tudni, hogy Katie Holmes - aki az egyik hűtlenségről szóló hír után már kizárta párját a házból - vajon mit szól az új infók hallatán...

Ha igazak a pletykák, talán nem is szólhat semmit. A legutóbbi információk szerint ugyanis egy, a szcientológiai körökből nemrég eltávolított tag érdekes dolgokat mesélt az egyházi tanokat buzgón követő Cruise-ról. A sztár állítólag a nejét, Katie-t is az egyház berkein belül tartott "válogatáson" keresztül cserkészte be...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.