Katie Holmes Nagy Nővér feliratú pólót vett Surina

Tom Cruise felesége újabb babát vár? Képeken anya és lánya

Katie Holmesról elterjedtek a pletykák, miszerint megint terhes, amiért egy Nagy Nővér feliratú pólót vásárolt Suri lányának a minap egy Los Angeles-i bababutikban.

Katie Holmes kislányával strandolt, képekben! képgaléria

2008.01.30 08:30ma.hu

A Batman Begins sztárja ellátogatott Los Angelesben egy bababoltba Surival - ő Katie Holmes 21 hónapos kislánya Tom Cruisetól - és ott kétezer dollárt költött különféle babaholmikra. 

Az eladó elmondta később: " - Katie többnyire tavaszi ruhákat választott Surinak, de végül vett egy olyan pinkszínű óriáspólót is neki, amin Nagy Nővér felirat díszelgett, egy másikat Kis Hug, egy harmadikat pedig Kis Öcsi felirattal." 

Múlt december 29-én Katie azt nyilatkozta, hogy szeretne még szülni gyerekeket a 45 éves Tom Cruise-nak. Azt mondta: - " - Szeretnék még gyerekeket, de nem most rögtön. Egyelőre még szeretnénk élvezni hármasban az együtt töltött időt." 

A bababolti eladó szerint Katie most még biztosan nem terhes, mert elesne új filmjétől. " - Valószínűleg év végén akar teherbe esni, hogy tavasszal már újra dolgozhasson, és 2009 végére kijöhessen legújabb filmjével." - véli az eladó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.