Behálózná Becks-et is a megszállott sztár!

A parancs: Cruise, térítsd meg Beckham-éket!

A szcientológusok vezetője Tom Cruise segítségét kérte a focista családjának megtérítéséhez...

2008.03.14 11:40netbulvar.hu

Noha David Beckham és neje, Victoria váltig állítják, hogy sosem akarták őket beszervezni a szcientológusok, a jelek nem erre utalnak. Állítólag az egyház feje már jó ideje szemmel tartja a házaspárt, hogy aztán alkalmas pillanatban lecsaphasson rájuk.

Marc Headley, aki korábban a gyülekezet tagja volt, érdekes információkat szivárogtatott ki az esetről. Többek között azt állítja, hogy David Miscavige, az egyház vezetője Tom Cruise-t használja fel célja elérése érdekében.

Cruise-ék és Beckham-ék jó barátok

Az irodájában állítólag egy falnyi fotó is található, amelyeken Cruise és Beckham családja látható.

Tom jó barátja Beckhamnek. Mr. Miscavige pedig nagyon szeretné őket beszervezni. Mindent megtesz ezért. Egy találkozót is kért már, amin személyesen mondhatta el a kívánságát a focistának. Az alkalomnak megadták a módját: még a gyepet is kicseréltették – állítja a bennfentes.

További érdekesség, hogy Headley, aki promóciós filmeket is szokott készíteni a vallásról, rá akarta beszélni Davidet, hogy vendégeskedjen az egyház központjában. A focista azonban határozottan visszautasította a meghívást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.