Victoriának kisebbel kell beérni...

Összement David Beckham férfiassága?! - Képekben!

Különös dolgok történnek! A divatguru Armani David Beckham-et választotta legújabb reklámkampánya arcául - és persze testéül. Valami azonban nem stimmel ezzel a testtel...!

David Beckham és az ő férfiassága... képgaléria

2008.01.10 11:13ma.hu

A divatkirály Giorgio Armani valósággal áradozott David Beckham-ről - Korábban a sajtót is bejárta nyilatkozata, miszerint a sztárfocistánál jobb embert nem is találhatna új reklámkampányához.

Kifejtette, hogy véleménye szerint Beckham képviseli a tökéletes férfitestet, és az általa tervezett ruhakollekció úgy fog állni rajta, mintha ráöntötték volna.

Napvilágot is látott az elkészült fotósorozat a minap - David félmeztelenül, férfias beállásban pózol, rajta többnyire csak egy-két ruhadarab és a fantáziát megmozgató alsógatya. Ha azonban jobban megnézzük a plakátokat, feltűnhet egy és más! Míg a korábbi félakt fotókon David lassan már legendává váló, méretes férfiassága is jól látszik, addig Armani plakátjain az mintha egyre kisebb lenne...

Lehetséges, hogy az egész csak ügyes reklámfogás volt a focista mesés méreteiről? Sajnos ezt teljes bizonyossággal csak a neje, Victoria, esetleg a David ágyában már megfordult hölgyek tudnák megmondani....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.