Slampos hírességek

Victoria Beckham a legpocsékabb volt tavaly

Victoria Beckham a tavalyi év legrémesebben öltözött nője - legalábbis a Richard Blackwell divatkritikus-újságíró által készített legfrissebb lista szerint.

Ha Victoria Beckham stílust váltana... képgaléria

2008.01.09 11:20netbulvar.hu

A veterán szakíró 1960 óta minden évben közli a -szerinte- legrosszabbul és a legjobban öltözött hölgyek névsorát.

Victoria Beckham, a Spice Girls leánycsapat tagja, David Backham futballsztár felesége az állandó diétázásával, és a rendkívül szűk miniszoknyáival vívta ki Blackwell nemtetszését. A kritikus katasztrofálisnak nevezte a sztár stílusát.

Az ezüstérmet Amy Winehouse énekesnő szerezte meg. A mélyhangú, furcsa, tornyozott frizurát viselő celebritás slamposságával, az ’50-es évekre jellemző autós gyorsbüfék pincérnőinek stílusára emlékeztető horrorisztikus ruháival lett dobogós.

A bronzérmet Mary-Kate Olsen színésznő kapta. Ő és ikertestvére már gyerekkoruk óta szerepelnek a tévében, filmekben, és noha saját divatcégük is van, úgy látszik ez sem mentette meg Mary-Kate-et a listára kerüléstől. Rockwell szerint a fiatal sztár úgy néz ki, mint egy rojtos fogpiszkáló, amelyet fölkapott a hurrikán.

A legrosszabbul öltözöttek közt van még Eva Green, aki Bond-lány volt a legutóbbi 007-es filmben, Jessica Simpson színésznő, valamint Fergie, a Black Eyed Peas együttes tagja, Kelly Clarkson és Avril Lavigne énekesnő. Utóbbi sztárról Blackwell azt mondta, hogy valószínűleg a Drakula divatház kreációit viseli.

Az idei listára nem került föl a tavalyi győztes, Britney Spears. A kritikus megkegyelmezett az énekesnőnek, amiért a sztár élete jelenleg rendkívül zaklatott, és komoly problémákkal küzd. Britney-t nemrég rohammentő vitte kórházba, előtte pedig túszul ejtette saját gyermekeit.

A divatkritikus megnevezte 2007 legjobban öltözött hírességeit is: a lista élén Reese Witherspoon színésznő áll, majd Jemima Khan brit híresség következik, a bronzérem pedig Beyonce, amerikai énekesnőé. A jólöltözöttek között szerepel még Angelina Jolie, Katie Holmes és Cate Blanchette színésznők is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.