Cruise örült az ötletnek

Katie Holmes újra babázna!

Tom Cruise lekesen helyeselt, mikor felesége felvetette egy újabb kisbaba lehetőségét. Az elmúlt napokban mindenhol arról cikkeztek, hogy romokban hever Katie Holmes és Tom Cruise házassága. A sztárpár tagadta a híreket, és nemrég egy partin jól rácáfoltak a hamis pletykákra.

2008.05.12 14:49netbulvar.hu

A partin a pár állítólag remekül érezte magát, és nyoma sem volt a gondterheltségnek. Sőt, Katie állítólag már nagyon vágyik egy újabb babára, és alig várja, hogy Tom-mal újra belekezdjenek a bébi-projektbe. Katie-nek állítólag egyre nagyobb hiányérzete, van, mert Suri napról napra önállóbb.

A sztárt viszont semmi sem tenné boldogabbá, mint egy kisbaba, akivel egész nap kedvére foglalkozhatna. Az ötletet Tom is díjazta, hiszen mindig is nagy családra vágyott.

Mikor megkérdezték tőle, mit szólna egy újabb bébihez, csak annyit mondott: - Ha Katie akar még egyet, akkor nekem nem kell kétszer mondania.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.