Mi történt? Lelép a színésznő!

Képek: Hoppá - Katie Holmes elhagyja Hollywood-ot!

Már nem titok: Katie Holmes távozik Hollywood-ból! No de nem kell annyira megijedni, a szép színésznő nem örökre megy el.

Alapos váltás: Katie Holmes kislányból igazi díva lett! képgaléria

2008.06.04 15:16ma.hu
Katie Holmes most...

Nem hagy fel a filmezéssel és nem is családjától költözik el Katie Holmes - A bájos színésznő csupán azért távozik egy időre a sztárok városából, hogy régi álmát valóra váltsa.

Katie ugyanis régóta szerette volna kipróbálni magát a színpadon. Úgy hírlik, szerepet kapott a Broadway-n! Mrs. Cruise Arthur Miller egyik neves darabjában játszik majd, az Édes fiaim-ban.

A pletykák már március óta folytak arról, hogy Katie a Broadway sztárja lehet, ám a színésznő akkor csak annyit mondott a kérdezősködésre:

"Még semmi konkrét nincs, de az igaz, hogy egész életemben arról álmodoztam, majd ha "nagy leszek", a Broadway-en is szeretnék szerepelni."

...Katie karrierje kezdetén

A darab producere, Eric Falkenstein sem akart egyelőre semmit elárulni, de azt elmondta, hogy Katie-t nagyon alkalmasnak tartja az egyik karakter, Ann megformálására, és úgy látja, tökéletesen tudna azonosulni a szereplő lelkivilágával.

A producert egyáltalán nem riasztja vissza, hogy Katie Holmes Hollywood egyik legismertebb sztárja, ráadásul Tom Cruise feleségeként állandóan reflektorfényben áll. Véleménye szerint remek színésznő, és örömmel látják a Broadway-en.

Már csak az a kérdés, a fiatalasszony Holmes kissé vaskalapos ura, Cruise is ennyire el van-e ragadtatva az ötlettől, hogy párja a színpadra álljon...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.