Mi ütött Mrs. Cruise-ba...?

Képek - Juj, de furcsa! Katie Holmes a 80-as években érzi magát

Nem mindennapi frizurával jelent meg Tom Cruise neje az utcán! - Katie Holmes-nál, úgy tűnik, a '80-as évek következnek.

Cruise-ék indulóban - Katie a 80-as évek divatja szerint... képgaléria

2008.07.17 11:25ma.hu

Rövid loknik, bodorított haj - ez nem is Katie Holmes! Vagy mégis...? Mindenesetre egyre távolabb kerül attól a lánytól, aki egykor a Dawson és a haverok-ban elbűvölte a közönséget...

Katie Tom Cruise feleségeként már számos gyökeres külső-változtatáson átesett, ám mindegyik közül ez a legdurvább! ...

No de, mielőtt nagyon megijednénk, szerencsére Katie csak rövid időre cserélte sima, trendi frizuráját a göndör loknikra...

Katie és Tom

Új filmjében, az Eli Stone című amerikai drámában ugyanis Katie lesz az egyik szereplő.

Retrófrizurájával úgy fest, mint a Cagney és Lacey egykori főhőse, Tyne Daly, a talpraesett Mary Beth Lacey detektív alakítója.

Ennek ellenére azonban az elkövetkező időszakban mégis a ma már kissé furcsán ható fizimiskával kell járkálnia Holmes-nek.

A minap Los Angeles-i sétájuk közben az édesanyja, Kathleen, férje, Tom Cruise, és lányuk, Suri társaságában kapták le a fotósok.

A kétéves kislány mindenesetre sokkal trendibbnek hatott csinos, tarka ruhácskájában és már most divatos frizurájával, mint az édesanyja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.