Nicole nem irigyli Katie-t!

Képek - Kidman: Borzasztó volt Tom Cruise-zal!

Nem irigyli Katie Holmes-t, exférje jelenlegi feleségét Nicole Kidman - Minderről néhány hete számolt be az immár kisgyermekes színésznő a Vogue-nak!

Nicole Kidman és Tom Cruise - boldogságuk idején... képgaléria

2008.07.14 17:10ma.hu
Nicole Kidman itt már új férjével, Keith-tel

Nicole Kidman jelenleg rózsaszínben látja a világot: a múlt héten adott életet kislányának, Sunday Rose-nak - Hosszú ideje vágytak már kisbabára párjával, Keith Urban-nel.

A szép színésznőnek ez az első saját gyermeke, akire éveket kellett várnia. Korábban volt férjével, Tom Cruise-zal sokadszori sikertelen próbálkozás után végül örökbefogadtak két gyermeket.

Connor
ma 13, Isabella pedig 15 éves - velük azonban saját bevallása szerint nincs olyan bizalmas viszonyban a sztár.

Úgy tűnik, a kamasz lány és fiú mostanság szívesebben tölti idejét apjával, Cruise-zal és annak új családjával.

Nicole Kidman a Vogue magazinban fakadt ki még szülése előtt az előző házasságáról. Elárulta, hogy Tommal a kezdeti boldogság után egyszerűen rémálom volt együtt élni!

Tom új családjával és adoptált gyermekeivel

Tizenegy évig bírta mellette, majd kénytelen volt belátni: nincs tovább.

Erőszakosnak, agresszióra hajlamosnak ítélte meg a színészt, és ma már szerencsésnek érzi magát, amiért nem neki szült babát...

Nicole azt sem rejtette véka alá, hogy egyáltalán nem irigyli Katie Holmes-t, Tom jelenlegi feleségét.

Hozzátette: azért, mert mostmár neki kell tűrnie Cruise-t még legalább ötven évig. Egyetlen öröme az lesz, hogy olyan drága sztárfodrászhoz járhat, amilyenhez csak akar!

Nos, jó kérdés, vajon mit érezhetett a sokak által már most is sajnált Katie Holmes a cikket olvasva...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.