Gyerek van, esküvő nem lesz

Mi történt? Nem veszik el Nicole Richie-t!

Az elmúlt hetekben felröppent hírek szerint Joel Madden és Nicole Richie még idén nyáron kimondja egymásnak a boldogító igent. Joel azonban kijelentette: nem áll szándékában feleségül venni a lányt.

Képek: Nicole Richie boldogsága képgaléria

2008.06.30 11:00rtlbulvar.hu

- Nem tervezünk esküvőt. Boldogok vagyunk, így is egy családot alkotunk, szóval köszönjük, minden rendben velünk. A házasság mindenkinek mást jelent. Nekünk így jó – nyilatkozta Joel, a Good Charlotte frontembere.
 
A pár kislánya januárban született, és azóta is ő tölti ki a mindennapjaikat. – Minden nap valami újat csinál. Ha hozzám ér, az maga a mennyország. Már az is boldoggá tesz ha csak nézem, ahogy cseperedik – mesélte meghatottan Joel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.