Hétfő reggel érkezett a baba!

Anya lett! - Nicole Kidman-nek lánya született

Megszületett Nicole Kidman várva-várt gyermeke - A sikeres színésznő és Keith Urban countryzenész lánya hétfő reggel látta meg a napvilágot.

2008.07.07 18:36ma.hu

Anya lett Nicole Kidman - A legújabb sztárcsemete a Sunday Rose Kidman Urban nevet kapta - adta hírül a US Magazine.

"Nicole mellett a férje is ott volt a szülésnél, a baba és a mama is nagyon jól vannak" - nyilatkozta a színésznő szóvivője.

Nagyon várták már a babát - Fotó: huffingtonpost.com

Az újszülött kislány a 41 éves Nicole Kidman és a 40 esztendős Keith Urban első gyermeke. A színésznőnek már van két örökbefogadott csemetéje: Connor 13, Isabella 15 éves.

Őket a sztár még előző házassága idején, korábbi párjával, Tom Cruise-zal együtt adoptálta.

Nicole Kidman már nagyon vágyott egy saját gyermekre. Ma már nem titok - bár a színésznő sokáig nem vallotta be -, hogy Tom Cruise-tól is teherbe esett, ám sajnos elvetélt.

Talán már nem is remélte, hogy valaha is sikerül világra hoznia egy bébit.

A júliusi Vogue magazinban arról mesélt: amikor meglátta a magzata ultrahangos képét, sírva fakadt. Úgy érezte, nagy csodával ajándékozta meg a sors.

Az ausztrál páros 2006 júniusában állt oltár elé. Kidman azóta készült arra, hogy új férjével végre gyermekáldás elé nézhessen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.