Hoppá - Lecsaptak a színésznő párjára!

A csini Furtado lenyúlja Nicole Kidman férjét? - Szexi képek Nellyről!

Hoppá - Dobbantott Keith Urban, Nicole Kidman férjura, méghozzá egy nagyon csinos énekesnő mellé - Nelly Furtadóval állt össze...

A szexi Nelly Furtado - Szőke vagy fekete a nyerő? képgaléria

2008.04.21 15:50ma.hu

Keith Urban-t maga Nelly Furtado kereste fel, hogy szándékait kinyilvánítsa...! - Ám nem kell azért nagyon megijedni. Hiszen nem hagyta el a végre első saját babáját váró Nicole Kidman-t a párja! Keith összeáll Nelly-vel, de csupán azért, hogy az énekesnő elképzelései valóra váljanak.

A Contactmusic értesülései szerint ugyanis Miss Furtado újabban olyan lemezt akar készíteni, melyen country-stílusú dalok szerepelnek majd. Ehhez szüksége van Urban közreműködésére.

Egyelőre egy számról van szó, melyet egy kicsit feltúrbóznának a country-val: az In God’s Hands című nótát fogják várhatóan új köntösbe bújtatni.

A 2000-es évek elején befutott, akkoriban még jellegzetes fekete copfjaival hódító kanadai énekesnő Turn off the light című számával gyorsan felkerült a nemzetközi zenei palettára. De itt nem állt meg, több dalából is sláger lett.

Legutóbbi lemezét tavalyelőtt jelentette meg, Loose címmel. A csinos Nelly nem szereti, ha dalai egy kaptafára készülnek, ezért szívesen evez új vizekre.

Külsejét is nagy előszeretettel változtatja azonban a szemrevaló, megkapó arcú énekesnő - újabban, meglepő módon szőke fürtökre cserélte fekete tincseit...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.