Meghitt szülésre készül a színésznő!

Nicole Kidman fuvola szóra szül - képek az állapotos színésznőről

Már csak napok vannak hátra, míg megszületik Nicole Kidman és Keith Urban első gyermeke. A 41 éves kismama rettenetesen izgul a nagy nap miatt, ezért mindent előre megszervezett. Még arról is gondoskodott, milyen zenét hallgasson szülés közben.

Képek: hatalmas a pocakja a színésznőnek! képgaléria

2008.07.02 10:00rtlbulvar.hu

A zenei válogatás élén egy ír fuvolaművész, Sir James Galway áll, de természetesen country zenész férje, Keith sem maradhat ki a zenei aláfestésből. 

A színésznő már le is foglalta a nashville-i kórház egyik privát szobáját a szülés idejére, ahol a legjobb orvosok segítenek neki világrahozni a bébit. 

– Nicole már minden CD-t bepakolt a csomagba, amit a kórházba visz magával. Imádja James Galway-t, különösen a klasszikus albumait. Ha átugrom Nicole-hoz, 100 százalék, hogy épp Galway-t hallgat. Különösen a Prokofiev szonátát szereti tőle – árulta el a sztár barátja. A Life and Stile magazin értesülései szerint a színésznő leghőbb vágya, hogy két adoptált gyermeke, a 15 éves Isabella és a 13 éves Connor is vele legyenek a kistestvér születésénél. 

Sajnos erre kevés az esély, mert ők Nicole volt férjével, Tom Cruise-zal és Katie-vel élnek Los Angelesben. 

– Nicole élete legboldogabb napjait éli, természetes, hogy azt szeretné, ha mindenki, akit szeret, vele lenne. Nagyon fáj neki, hogy Tom és Katie kisajátította a srácokat – tette hozzá a barát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.