Emlékezetes szülinap!

Képek! Nicole Kidmant 50 ezren köszöntötték fel!

Nicole Kidman igazán nem panaszkodhat férjére, Keith Urban-re, aki megadta a módját a színésznő 41. születésnapjának. A country zenésznek épp koncertje volt a születésnapot megelőző estén, ezért gondolt egyet, és a várandós szépséget is magával vitte az előadásra.

Képek: Nicole várandósan is gyönyörű! képgaléria

2008.06.24 09:30rtlbulvar.hu

Ott aztán nem mindennapi élményben részesült a színésznő: Keith csak neki énekelte el a Who Wouldn't Wanna Be Me című slágert, majd megkérte a rajongókat, hogy együtt köszöntsék fel szerelmét. 

Így 50 ezer ember harsogta egyszerre Nicole-nak a Happy Birthday-t. A pár már nagyon izgatott első gyermeke érkezése miatt. A kis jövevény napokon belül megszületik, és bár anyukája köszöntéséről már lekésett, Nicole egészen biztosan őt tekinti élete legszebb ajándékának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.