Nem tetszik az ausztráloknak!

Vasárnapi ebédre hasonlít Nicole Kidman gyermekének neve

A vasárnapi pecsenye (Sunday Roast) elnevezésre hasonlít Nicole Kidman újszülött lányának a neve, Sunday Rose - kifogásolják sokan az ausztrál származású színész szülővárosában.

Képek: itt még állapotos a színésznő képgaléria

2008.07.08 17:30MTI

Minden idők egyik legsikeresebb ausztrál színésznője Sydneyben nem aratott nagy sikert az első gyermekének választott névvel. A rádiócsatornák és a keddi lapok is a hétfőn született Vasárnap Rózsa (Sunday Rose) nevén élcelődnek. 

- Úgy hangzik, mintha Sunday Roast lenne" - panaszkodott egy hallgató egy kereskedelmi csatorna betelefonálós műsorában. - Kidman csatlakozott azokhoz az ütődöttekhez, akik borzalmas neveket találnak ki a gyerekeiknek - áll a Sun Herald című bulvárlapban megjelent egyik olvasói levélben. 

Gwyneth Paltrow például az Apple (Alma) nevet adta a lányának, Geri Halliwell, az egykori Spice Girls tagja pedig a Bluebell (Csillagvirág) Madonna nevet találta a legjobbnak - sorolja az elrettentő példákat Sam. 

Melissa, egy másik olvasói levél szerzője szerint lehetett volna rosszabb is: "legalább nem Szombatnak hívják szegény gyereket." 

Kidman már azzal is kiváltotta honfitársai rosszallását, hogy elköltözött Amerikába, a művészhez közel álló források szerint azonban hamarosan tiszteletét teszi szülőhazájában: Sunday Rose-t a tervei szerint egy sydneyi katolikus templomban keresztelik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.