Hoppá - Egyre kövérebb a sármőr!

Képek: Tom Cruise úszógumit hord, Katie sovány és sápadt!

Nos, eljött ez a nap is: Már nem illik a világ egyik legszexisebb pasija jelző Tom Cruise-ra! A sármos színész, aki lassan eléri az ötvenet, pocakot növesztett!

Ünnepelt a Cruise família - Tom neki is vetkőzött... képgaléria

2008.07.09 16:50ma.hu

A Mission Impossible és számos sikeres produkció sztárjára bizony ráférne egy kis edzés!

Tom Cruise
családjával látogatott el a Függetlenség Napján egyik ünnepségre - előző nejével, Nicole Kidman-nel örökbefogadott fia, a 13 éves Connor is velük volt.

Cruise ügyesen öltözött, kék pólója alatt ugyanis nem domborodik semmi. Csakhogy egy paparazzo azt is lekapta, amikor Tom - gondolván, úgysem látja senki - inget cserélt. Itt bizony elővillant a szexisnek cseppet sem nevezhető úszógumi!

Nagy valószínűséggel nem lehet tehát panasza a világsztárnak az ételre, amelyet nap mint nap elfogyaszt - annál inkább a feleségének.

Katie Holmes-on bizony nem a kicsattanó boldogság jelei látszódnak: szép hosszú haja egyre rövidebb, olykor kissé furcsán félre is áll. Arca sápadt, és ha így folytatja, lassan, de biztosan elfogy!

Igaz, amellett, hogy családi életük boldogságát illetően állandóan szárnyra kapnak a kétkedő pletykák, Katie-t más dolog is nyomaszthatja mostanában.

Régi vágya vált valóra azzal, hogy a Broadway-en is kipróbálhatja magát - a darabok őszi premierjeire azonban igen kevés jegy kelt el.

A család legifjabb tagja, Suri mindkét kezében amerikai zászlót lobogtatott az ünnepségen: valójában ő tűnik a legboldogabbnak a híres famíliában...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.