Will Smith-szel forgat a sztár gyermeke!

Tom Cruise fia is filmsztár lesz?

Tom Cruise 13 éves fia apja nyomába lépve megtette az első lépést a filmes karrier felé - Connor Cruise a Seven Pounds című, Will Smith főszereplésével készülő drámában játszott el egy apró, szöveg nélküli szerepet.

2008.04.23 16:30MTI

Tom Cruise 13 éves fia apja nyomába lépve megtette az első lépést a filmes karrier felé. Connor Cruise a Seven Pounds című, Will Smith főszereplésével készülő drámában játszott el egy apró, szöveg nélküli szerepet - erősítette meg a filmet gyártó Columbia Pictures filmstúdió szóvivője kedden.

Nicole Kidman Connor-ral és Isabellával

A tűzkeresztségre egy hónapja került sor: Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott fia akkor alakította két napon át Smith fiatalabb kori kiadását.

A még munkában lévő filmet Gabriele Muccino rendezi, a női főszerepet Rosario Dawson-ra bízták. A történet arról szól, hogy egy ember hogyan befolyásolja hét ismeretelen sorsát.

Az elvált sztárpárnak Connoron kívül van még egy 15 esztendős adoptált lánya, Isabella.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.