Nem hódol be a sztárnak a színész

Will Smith titokban pokolra kívánja Tom Cruise-t?

Tom Cruise hittérítő próbálkozásai most sem jöttek össze, ugyanis Will Smith ellenállt a csábításnak, hogy belépjen kollégája szektájába - A Szcientológiai egyház új kampányában az afroamerikai lakosságot célozta meg.

2008.03.19 16:00netbulvar.hu
Will Smith a családjával

Tom Cruise hittérítő próbálkozásai most sem jöttek össze, ugyanis Will Smith ellenállt a csábításnak, hogy belépjen kollégája szektájába. A Szcientológiai egyház nemrégiben indított útjára egy kampányt, amivel az afroamerikai lakosságot célozták meg.

A projekt arcának pedig Will-t szánták, ám a több hónapnyi hízelgés is kevésnek bizonyult. Smith a sajtósával üzent a közvéleménynek, hogy nem lép be a szcientológia-fanatikusok közé.

Az Ali sztárjának döntése azért meglepő, mert felesége, Jada már jó ideje tagja a sztárbutító társulatnak. Valamint régi barátság fűzi Tom Cruise-hoz is.

Sőt, régebben arról pletykáltak, hogy Will a Hancock című új filmje forgatásán minden stábtagnak ingyen szcientológiával foglalkozó prospektust osztogatott. A legutóbbi gyűlésükön pedig családostól jelent meg, majd együtt vacsorázott a Smith és a Cruise család.

Cruise és kis családja

A gyors kihátrálás hátterében talán Tommy Lee Jones áll, aki Will társa volt a Men In Black-ben az ufó vadászatban. Az aktor valószínűleg meggyőzte barátját, hogy a Sötét Zsaruk nem engedhetik meg maguknak a földönkívüliek imádatát. Így szegény Tommy fiúnak újabb áldozatok után kell néznie.

Viszont már nem maradtak sokan a színes bőrű színészek között, akiket meg lehet bolondítani. Jamie Foxx azóta nem áll vele szóba, amióta szerette volna őt is megtéríteni, Denzel Washington pedig bigott katolikus.

Szegény Forest Whitaker viszont nem érti, hogy miért nem őt szánták fekete reklámarcnak, hisz ő már tíz éve hódol a kamuvallásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.